Klar för dagen, tror jag…

Man ska ju inte ropa hej förrens man är över ån heter det ju. Därför ska jag vara lite försiktig med att påstå mig vara klar med dagens alla måsten. Som egen företagare vet man aldrig om det dyker upp något som absolut måste göras innan dagen är slut.

Men nu har jag fått iväg de tidrapporter en veteran behöver ha, betalat sista fakturan och fakturerat min faktura till huvudkontoret. Det sista av mina absoluta måsten denna månad. Javisst, kommer det fler måsten eftersom månaden inte är slut ännu och året börjar bli gammalt, vilket kräver en hel del måsten.

Javisst ja, det är ju snart jul och en del mat måste köpas och lagas. Plötsligt börjar det bli lite för många måsten kvar. Bäst att inte tänka på alla nu. Först är det hundarna som ska ha mat och efter det tar jag kväll. Sedan lägger jag de andra måstena till i morgon. Inte alla förstås, utan jag sprider ut dem på alla dagar som är kvar på detta år. Ska inte heller räkna dagarna som är kvar för då blir jag bara svettig. Nu ska hundarna ha mat.

Lämna ett svar