Grattis Unkas på födelsedagen!

Idag blir vår lille pojke sex år och han ska få något gott till middag. Lite leverpastej kanske? Tiden har gått så fort sedan Unkas kom till oss som en bångstyrig tio månaders valp. Hans fd husse försökte göra honom till en aggressiv kamphund och han var galen i att hänga i träd. Men det fick vi bort rätt snabbt. Eftersom han inte hade regelbundna vanor för mat och rastning, blev det en del missöden inne den första tiden. Han klarade inte av att vara hemma med våra andra två hundar och en madrass blev illa åtgången. Men efter ett tag klarade han det också och idag är han den lugnaste lille kille man kan tänka sig. Alltid snäll mot andra hundar och är de små blir han så lugn och försiktig. Lite harig är han nog om det kommer någon hund som burrar upp sig och då vill han bara därifrån.

En stor blöt puss på dig lille man på din födelsedag!

Midsommar Juni 2014 034

Kommentera