Saknar dig mamma!

Årets kortaste dag och fjärde advent. Då skulle du fyllt 85 år och vi haft kalas för dig. Istället bakar jag kanelbullar precis som du har lärt mig. Det har jag kvar från dig och pappa ska få njuta av dem också. Vi hade alltid bullar hemma, för du såg till att vi aldrig var utan. Jag åt alltid ett par när jag om hem från skolan. Men något år innan du dog orkade du inte baka mer.

fjärde advent

Elva år sedan du somnade in och jag lovade att ta hand om pappa. Hoppas du tycker att jag uppfyller mitt löfte. På julafton ska vi båda gå bort till minneslunden och tända ett ljus för dig. Säkert pratar vi om dig och de minnen vi har av dig. Tror att vi båda saknar dig oerhört mycket varje dag. Hoppas du har det bra där du är, och kan se oss här på jorden. Du mådde inte bra den sista tiden och hade så svårt att gå. Men jag tror mig veta att du ville stanna hos oss ett tag till. Det är tomt utan dig ska du veta.

wpid-IMG_77329423556111.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.