Rejäl genomkörare

Dagens hundpromenader blev ordentliga genomkörare. Det blåste rejält och på sista rundan tog jag på mig mössa trots att det är +6. Torrt och fint var det så inga tassar behövde torkas. Men… när jag gått en stund med Kuma slog värken till och det gjorde fördjävligt ont. Vi saktade ned på farten och efter ett par tre stopp, bet jag ihop och vi tog oss runt. Verkar som att jag drabbats av falsk ischias på höger sida nu och efter voltaren kapsel har det blivit bättre.

Därför har jag läst på om yogaövningar som kan hjälpa till att få ordning på det hela. I morgon är det jag som kör yoga för fullt. Med hjälp av lite kuddar ska allt fungera. Vill inte gå till naprapaten som visserligen är väldigt bra, men jag är lite envis när det gäller att försöka själv först. Inte konstigt att en av mina första meningar i livet var:”kan själv”. Verkar vara mitt motto här i livet.

Nu kliar det i handflatan, vilket enligt de skrockfulla ska betyda att pengar är på väg. Jag väljer att tro på dem och välkomnar alla pengar som nu ska flöda in. Skämt åsido, men det skulle inte vara fel med lite tillskott i kassan.

För övrigt tillhör vi de som blivit av med discoverys kanaler på rund av bråket mellan telenor och discovery. Inte roligt nu när ett av våra älsklingsprogram ska starta på nian ”Grand Design”. Just program som har med husbyggen och att flytta tilltalar oss. ”En plats på landet” är ett program vi också brukar titta på. Men det håller till på åttan så det bör vi kunna se. Igår såg vi ”Husdrömmar” på svt 1, som är en favorit. Vi klarar oss nog men vi hoppas att de snart kan få till ett avtal.

Det ska bli spännande att följa valet i USA, eftersom det påverkar så mycket i världen. Blir det en republikansk eller en demokratisk president. För min del hade jag gärna sett en kvinna på den posten. Tror det hade varit nyttigt för alla. Så GO Hillary GO, säger jag.

http://www.youtube.com/watch?v=XBlKbYGN3qU

Lämna ett svar