Inte mycket som händer här idag

Det har regnat och regnat hela dagen idag. Mörkt ute och vi blir så trötta allihop. Hundarna sover och enda gången det var lite fart på dem var när de fick sin middag. De blir glada efteråt och busar en stund. Men idag var den stunden extra kort. November är en tråkig månad. De pratar om snöoväder i Sverige och våra vattenmagasin blir bara påfyllda. Höjer de elpriserna här nere blir jag förbannad.

Jag har varit duktig idag och våttorkat i köket. Alla skåp och bänkar är rena och fina. Det är samtidigt en test för hur mycket foten orkar. Idag behövde jag endast en paus och även om foten värkte så kände jag att den klarar mer än förra lördagen. Den dagen den inte värker ska jag utöka min torkning till hela sovrummet och sedan bygger jag på ju mer jag klarar. Nu kör jag grovköket, köket och köpmansbänken i sovrummet.

Så förresten att en krögare i vår huvudstad håller på att bygga om sin restaurang och lämnar det koncept han tidigare haft. Han ska bygga i gammal anda, vilket betyder att det blir i en stil från förr. Inget självplock eller vitt. Nu blir det mörka träslag, sammetsdraperier och serveringspersonal i fina uniformer. Nostalgi i stora mått. Själv kör jag också med nostalgi idag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.