Trött i fötterna

Vilken tur att det varit sol och +10 ute idag, när jag varit ute med pappa. Han var kallad på läkarbesök på vårdcentralen och jag hade lovat ta honom dit. Eftersom jag inte går särskilt fort var vi ute i god tid. Pappa satt klar och påklädd vid entrén.

Innan jag gick bort till pappa, öppnade jag till trädgården i någon timme. Unkas låg vid staketet och spanade jättelänge, medans Kuma var ut en stund och sedan låg hos mig i biblioteket. Jag var glad att kunna ge dem lite kompensation då det blev precis som jag trott. Jag är mycket trött i fötterna efter turen med pappa.

Det blev besök både på ica och matöppet på väg hem. Sedan tog jag en annan väg för att pappa skulle få se lite av byn. Det var ett tag sedan han var ute och såg sig omkring. Nu har han renspolade öron och hör som en hök igen. Lite smått och gott att mumsa på och tidning att läsa.

Eftersom vädret är helt underbart idag, öppnade jag ut till trädgården när jag kom hem och två ystra hundar tumlade ut. De ska få vara ute hela tiden tills de fått sin middag. Det blir mannen som får gå en runda med dem när han kommer hem efter arbetet. Men i morgon blir det jag som går ut med dem på deras turer. Nu hoppas jag bara att det blir lika fint väder en dag till minst.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.