Ännu mer blåst 

Mannen väckte mig i morse och sade att solen sken och det inte blåser. Men när jag drog upp rullgardinen såg jag ut på en blåsdag till. Molnen hopar sig och SMHI varnar för starka vindbyar. Det stämmer bra för idag har blåsten tilltagit. 

Jag är trött och ögonen svider. Det far runt pollen som får näsan att bli igentäppt och ögonen att rinna. Jag nyser och frustar. 

Rapsfälten börjar bli gula och körsbärsträden blommar. Sommaren blåser in här i syd. På tre dagar har allt bara slagit ut och träd och buskar blivit gröna. 

Men här hemma är vi trötta. 

Annonser

3 svar till “Ännu mer blåst ”

  1. Här har vi haft en kanondag vädermässigt. Även jag reagerar på allt pollen trots att jag egentligen inte är allergisk (lite överkänslig bara). Måste vara tufft för er som är allergiska tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.