Jag vill inte klaga

Värmen kom ju och idag var den väldigt intensiv om man säger så. Fläktarna åkte ner från vinden igår och det var tur, då vi fick en hyfsad nattsömn. Man behöver energi när det är varmt. Hundarna var ju pigga på att komma ut, men sedan blev det väldigt lugna promenader. Tittade in till pappa med Unkas och nu är det verkligen tur att han har fönster som vetter mot öster. I hans förra lägenhet hade han alla fönster mot söder och det kunde bli varmt så det snurrade på sommaren.

Det tråkiga är att värmen är på väg bort och till midsommar ska det regna som vanligt. Jag och mannen får sitta i uterummet och lyssna till regnets smatter. Nog hade det varit trevligare för alla om solen visat sig och det varit +24 i skuggan som det är idag. Men idag njuter vi av värmen och svettas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.