Veckan har börjat

Sista veckan i Juni och vi befinner oss mitt i sommaren. Allsång på Skansen startar och sommarpratarna har kört igång. Jag har fått ett nytt läkemedel som jag aldrig haft förut. Tydligen kan man få njursvikt av det och om en månad ska jag ta blodprov. Lite orolig blir jag då min njure är lite speciell. Ja, ni läste rätt. Jag har en så kallad hästskonjure som endast fungerar i en liten del av den. När jag bodde i Luleå för hundra år sedan, slutade även den lilla delen att fungera och jag var väldigt illa däran. Men jag klarade mig och sedan dess har den fungerat bra. Försöker att inte tänka för mycket på biverkningar eller njuren.

Nu har jag betalat alla mina räkningar och det är skönt. Hundarna sover efter midsommarhelgens stim, haha. Men det är alltid tröttande att hålla koll på både matte och husse. De har en tendens att vara i olika rum och hålla på med saker som man bara måste kika på. Idag är mannen på jobbet och de har bara mig att hålla reda på, så nu kopplar de av. Jag sitter ju mest och skriver i biblioteket.

Men en vecka och sedan startar mannen sin semester. Så det är nog bra att de vilar upp sig nu.

Denna måndag har bjudit på blåst och moln. Jag försöker spana ut genom fönstret för att se hur folk klär sig, men det är tyst och tomt. Fast två hundägare har gått förbi, såklart. En i kortärmat och en hade tröja på sig. Väljer nog tröjalternativet för säkerhets skull. Hoppas på uppehåll.

Som sagt så sovs det här i huset idag.

Annonser

Ett svar till “Veckan har börjat”

  1. De är roliga djuren att de ser det som sitt ansvar att ha koll på oss tvåbeningar! Hade en Bearded Collie förut, han var liksom aldrig ledig stackarn 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.