Inte väder för mig

Jag gjorde en rejäl piruett för ett och ett halvt år sedan och eftersom det var ett tag sedan tog jag en bild på foten idag.

Som synes är ankeln inte riktigt som den ska. Rekommenderar inte någon att krossa fotknölarna. Jag kan ju gå bra nu men det tar väl femhundra meter innan det fungerar ordentligt. Vissa dagar då det är kallt, värker det och jag får halta fram.

När vädret är såhär, stannar jag hemma. Trafikverket har stängt av vägar mot Ystad och rapporter om trafikolyckor rasar in.

Men det är inte mycket till utsikt från köksfönstret. Hundarna har kört rejs i trädgården och det är bra att de håller sig varma. Kuma ligger med baken mot elementet och sover nu. Mr J såg ut som en snögubbe när han kom in i garaget.

Vi fick allt på en vecka och jag är glad att det inte var hela februari.

Ett svar till “Inte väder för mig”

  1. Ja usch ja, så där ser det ut här också – fast någon halvmeter till av snön (men jag bor ju längre norröver så det är väl som det ska). Börjar tröttna nu bara…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.