Inte nu igen!

Det snöar! Jag som trodde att det skulle vara slut på eländet. Solen sken så fint när vi vaknade i morse och nu virvlar snöflingor ner genom luften.

Fredag och jag höll på att få en hjärntvätt, när jag duschade. Igår kväll blev det elavbrott och jag har radio i min dusch. Det är mysigt att lyssna på musik när man tvålar in sig. Men när jag satte på radion var det som universums alla planeter sprakade. Jag rattade in min guldkanal och volymen var skyhög. Satte ner den till lägsta nivån, men det blev ingen skillnad.

Föredrog total tystnad 🔇 och stängde av radion. När jag sedan såg ut genom fönstret dalade mitt humör.

En av mina följare frågade vad vi gör med hundarna då vi åker ut i Europa. Vi har skaffat husbilen för att de ska kunna följa med. Hundpass har vi också ordnat. De har alla vacciner som behövs och det står i passen. Men oftast är det bara när vi kommer hem och kör över Öresundsbron som vi behövt visa dem. Vi skulle aldrig åka utan våra familjemedlemmar.

Nu har ju inte Turbo varit med på någon långresa, utan endast åkt med hem till oss. Det var när vi hämtade henne. Men det blev en övernattning och det fungerade väldigt bra. Hon gillar att åka med. Det första vi gjorde var att skaffa ett pass till henne.

Om någon funderar på att ta med sitt djur på resa i Europa, är det bara att gå in på jordbruksverkets sida och läsa vad som krävs.

5 svar till “Inte nu igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.