Solen skiner idag

Vi har härliga dagar just nu och tillbringar tiden ute i trädgården. Hundarna njuter av att få vara där. Igår klippte Mr J gräset för första gången denna sommar. Inte för att den ser särskilt fin ut, men den har tagit sig bra nu när värmen kom. Jag planterade ett par krukor till uterummet igår och städade huset. Idag har jag endast vattnat blommorna inomhus. Nu ska vi njuta av det fina vädret.

Tulpanerna har tittat fram vid hjulet och krokusarna har blommat färdigt. Om någon vecka ska jag så alla frön och hoppas på att luktärtor ska komma upp. Förra året var det dåligt med blomningen, men året innan var det så fint. Det luktade lång väg och var väldigt vackert.

Nu återstår bara att klippa ner rosorna och det får vänta lite till. Vi har ju gubevars valborg snart och som alla vet kan vädret vara riktigt lurigt då. Jag har varit med om att det har snöat då. Det hoppas jag att vi slipper i år, för nu har vi haft tillräckligt med vinter.

En öl 🍻 på bänken blir det idag.

Ett svar till “Solen skiner idag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.