Inte klaga

Nehej då, vi klagar inte i skåne, men det blir inte mycket gjort på dagarna. Vem orkar stå i solen och klippa buskar när det är +28 i skuggan? Inte jag i alla fall. Det får vänta och jag lägger det på att göra listan tills vidare. Istället blir det att vattna mig, vattna blommor och vattna hundarna. Därför slår det mig att vatten är väldigt viktigt vilken årstid det än är. Utan det inget liv.

Inatt svettades jag nog ut ett par liter då vi hade +20 ute. Fönster öppet och fläktar på, så kunde man sova några timmar i stöten. Tur att jag slipper stiga upp tidigt och gå till något jobb efter en sådan natt. Vi drog oss till nio och hundarna hade absolut inget att invända mot det.

På min att göra lista finns också lite sömnad. Jag har sparat x antal skjortor som Mr J inte vill eller kan använda mer. Planerar att göra sköna skjortor till mig av ett hopplock. Det blir kanske pajaskläder av det, men det kan lika gärna bli lite annorlunda. Houte cuture á la mycketyck. Jag har nämligen sett liknande från en modemässa i Paris. Kan de så kan väl jag, tycker jag.

Men som sagt det får bli sedan, som så mycket annat. Just nu har jag en säck i dressingroom där jag samlar kläder som antingen krympt i garderoben eller vet att jag aldrig kommer att använda mer. Som tidsmiljonär har jag lagt om klädstil till en mer bohemisk stil.

Annars har jag inte så mycket att berätta om idag. Det får inte plats så mycket i huvudet när det är varmt ute. Beror troligtvis på allt vatten man dricker. Jag kan sitta långa stunder och bara titta på ett blad,moln eller en blomma. Något som brukar kallas meditation. Ska ju vara bra för både kropp och huvud så jag tror att jag fortsätter med det resten av dagen.

2 svar till “Inte klaga”

  1. Visst är det så, man blir lite ”ur funktion” i värmen. Men kanske bra det – meditation och mindfulness sägs ju vara bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.