Trettondagsafton

Jag har aldrig firat denna afton på något speciellt sätt och idag blev det som en vanlig lördag för oss. Eller vanlig ska jag väl inte säga, då vi fortsatte med att packa lådor. Väggarna och fönsterbrädorna börjar gapa tomma nu och det känns väldigt bra. Lite administrativt arbete har vi också ägnat oss åt. Ändrat adress och hämtat ut medicin för ett helt år. Nu väntar jag på att få en lista på mina mediciner och lite andra papper.

Natten blev faktiskt lugn och vi sov väldigt bra. Hade inte orkat en natt till som den förra. Det är faktiskt rätt arbetsamt att flytta och nu valde vi att packa själva. Jag vill veta att allt är ordentligt packat och vi sparar ett par tusen på det. Mr J har varit ute i husbilen med en del saker och han berättar om ett lugn som kommer över honom var gång han är där. Det är faktiskt sant att när man kommer in i Mackan så blir man helt lugn och väldigt harmonisk. Om endast tre veckor kommer det att vara vårat enda hem under ett tag.

Hundarna ligger och glor på oss och funderar säkert på vad vi håller på med. Fast Turbo ska ha nosen överallt och rantar efter Mr J hela tiden. Hon verkar tycka att det är väldigt spännande när vi packar. Sen vet vi av tidigare långresor att hundarna trivs väldigt bra i husbilen. De tycker om när vi alla är samlade och sitter tillsammans. Nya platser och lukter nästan var gång vi öppnar dörren.

För oss har dessa helger mest varit till besvär, då sopstationen varit stängd och vi inte kunnat klara av allt administrativt då folk varit lediga. Därför ser vi fram mot att det nu blir vanliga veckor igen. Vi har massor att göra på måndag och dagarna går i en rasande fart. Men nu ska vi snart ta ett bubbelbad och sedan koppla av resten av kvällen.

Kan ju konstatera att idag ser det inte likadant ut i detta rum. Det är bara hundarna som ligger likadant. Hoppas ni alla får en fin trettondagsafton.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: