Summering av november

Vädret kan man absolut inte klaga på denna månad och det fortsätter med sol och +17 ute. Jag har haft på mig jacka en gång och det var den kvällen vi var på mingel hos Le Maire.

Då småduggade det och vi fällde upp paraplyet när vi gick hem. Vid ett fåtal tillfällen har jag fått hänga in tvätt i biblioteket då den inte varit riktigt torr. Kan inte på stå att det är något större problem.

Vi har ju fått en fin grind installerad istället för den gamla. Vinfältet har ändrat färg till gult nu och gräset är riktigt grönt i trädgården.

Rosorna är så fina och Turbo älskar att få vara ute hela dagarna. Jag tvättar en del dagar som idag och livet har stabiliserat sig för oss. Mr J har fortsatt med att färdigställa skrivbordet och idag är det klart. Vårat bibliotek är klart att tas i bruk med skrivare och allt.

Till och med Kuma går ut själv på sina rundor. Det gjorde han aldrig i vårat gamla hus utan rusade in så fort det bara gick. Även om vi var ute så gick han in. Här ligger han ute om vi pysslar i trädgården.

Vi fick pumpen lagad i husbilen så nu kan vi duscha och bo i den som vanligt. Jag har även kommit på vad vi ska använda gamla grinden till och var den ska placeras. Närmare förklaring kommer i morgon. Vi fick finbesök av M idag och han tyckte att det var en superbra idé. Sedan ska dörrarna till garaget målas vita. Tror det piffar upp huset utseendemässigt. Jag förstår att de som bodde här innan tyckte att dörrarna skulle smälta ihop med huset, men färgen är inte densamma som husets färg så det är inte snyggt.

Vi har äntligen landat i en ny vardag i vårat nästa kapitel i livet. Det har varit omtumlande, nervöst och slitit innan vi nu kan andas ut ordentligt. Tänkte att jag ska göra en resumé på hela detta år i Januari och se tillbaka på vår resa. Mycket har hänt av både positiva och negativa slag. Men nu känns det bra.

 

 

Inläggsnavigering

  5 reaktioner på “Summering av november

 1. november 26, 2019 kl. 16:38

  Här har vi haft allt annat än soligt under november. Göteborg ligger tydligen på nivån 10 soltimmar under hela månaden.. men vi lider inte mest… Det gör Växjö… De har tydligen 3 timmar soltimmar ännu 🕶️. Inte så att man behöver använda solbrillor precis. 😂

  • november 26, 2019 kl. 17:28

   Trist, tänd ljus överallt. Lättar upp lite.

 2. evadramin
  november 26, 2019 kl. 21:21

  Det var en trevlig summering av november tycker jag. Så skönt att det känns bra nu.

 3. november 27, 2019 kl. 13:00

  Så mycket ni har hunnit med nu i november! Och månaden är ju inte ens slut – gissar att du har tänkt slappa resten av dagarna eftersom du summerade redan nu 😉
  Här kom hösten/vintern och kylan med en rasande fart. När vi kom hem från semestern den första november var det shorts och linne som gällde. På knappt en vecka åkte både långbrallor och kofta på… Men i solen på dagarna är det skönt 🙂

  • november 27, 2019 kl. 15:33

   En liten tur i morgon för kloklippning och shopping av småttan och gottan sedan bara slappa resten av november. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: