Så där ja lite regn kom i alla fall

Igår kväll satt vi och såg på tv då det small till ovanför taket och sedan öppnade sig himlen. Det höll väl på i en halvtimme och sedan var det lugnt igen. Då vi var ut med hundarna en sista gång innan sovdags, syntes blixtar på himlen hela tiden. Men ingen åska och inget regn mer.

Med dessa moln hade vi bestämt att göra en lite utflykt idag. Det skulle ju eventuellt bli regn. Värmen var det absolut inget fel på den öste på allt vad den kunde. Mot medelhavet styrde vi vår kosa. Nej, vi tänkte inte bada alls.

Åkte runt lite för att hitta en parkeringsplats för en åtta meters bil. Först åkte vi åt höger, sedan åt vänster tills vi kom på var vi skulle stå. Vi var nere vid Vias plage av en anledning.

En bra parkering tyckte vi och stannade här. Sedan fick ju JR i vanlig ordning löpa iväg. Vi var på jakt efter t-shirts till H som så gärna ville ha ett par. Efter ett tag kom JR tillbaka med några stycken och vi tyckte att uppdraget var väl utfört. Jag hade gjort var sin dubbelmacka med stekt ägg, skinka,dansk salami och camembert igår. De smakade gott nu då vi hoppat frukosten och endast druckit en kopp espresso på morgonen. Efter det ville vi köra runt lite för att kolla på pooler. Servian var vårat mål.

Påsen förpassades till bordet och vi styrde ut från Vias. Jag hade för övrigt havsutsikt när jag väntade på JR, hundarna struntade i vilket.

Med googlan hittade vi rätt och Lennart fick vila. Han är gammal och man vet aldrig var man hamnar när han får bestämma. Här kom vi fram till att alla pooler är slut för i år!!! Vi får inrikta oss på våren istället. Nåväl vi badar väl inte under vintern i allafall. Bra att få vet ändå så vi inte behöver fundera mer på det i år. Dags att styra kosan hemåt då.

Som vanligt när vi närmar oss vår by lyser solen och alla moln stannar i ”de riktiga bergsbyarna”. Jag bara måste få säga det då det var så urlöjligt sagt av mr 08. Nåväl han har väl fått ordentligt med regn där nu då. Vi har fått en skvätt och är nöjda med det vi slättbor.

Älskar infarten till vår by. Känns lite mäktigt att åka genom en allé. En snabb tur till Super-U och jag hittade två fina klänningar i affären bredvid. Det var precis det jag ville ha. Fast JR ska ha en eloge då det var han som såg att de hade rea där på just sådana klänningar jag vill ha. Ångrar att jag inte köpte en grå varianten av den blå, så om den är kvar i morgon ska JR köpa den åt mig.

Nej, det blir inga visningar av mina klänningar. Jag är inte mycket för sådant utan ni får nöja er med att jag är nöjd med mina köp. Någon slags fotomodell tänker jag inte bli.

I morgon ska jag tvätta lakan bara så ni vet. Det blir ännu en spännande dag här på Rue Alexandre Dumas.

4 svar på ”Så där ja lite regn kom i alla fall

  1. Den där dubbelmackan kommer jag att göra. Så mycket gott.
    Så vacker allé ni har på hemvägen.
    Jag visar inte heller upp mig i nya kläder. Det viktiga är ju att vi trivs i dom.

  2. Vilken trevlig utfärd och fina fynd blev det ju också (jag tror dig på ditt ord nu när du inte visar dom 😉 ).
    Ja, poolförsäljningen lär ju ha skjutit i höjden i år…

    Ha en fin fredag!

Lämna ett svar