Jag gillar inte repriser

Vädret kör bara repriser just nu och jag är rätt less på dem. Lite nytt borde komma snart och visst temperaturen har stigit så nu är vi närmare femtonstrecket än tidigare. Men detta våta droppande hade jag kunnat klara mig utan. JR tycker om att gå runt på kvällen och vattna och nu har den sysslan helt försvunnit. Hundarna vill inte gå ut och Kuma är beredd att vända redan på trädäcket. Men så kan vi ju inte ha det och obarmhärtiga som vi är puttar vi ut honom i det blöta. Turbo rusar ut och sedan nästan klättrar hon på dörren för att få komma in igen.

Att cykla var det inte tal om idag då hade nog teslan fått kortslutning av allt vatten. Jag vill inte heller ha hem en genomvåt snörvlande JR så idag blev det Mackan som fick jobba.

Därför passade JR på att storhandla när han ändå var vid Super-U. Detta är ju första dagen vi får vara ute hur länge vi vill och även åka längre bort än tidigare utan intyg. Till JR:s förvåning var det två maskförsedda damer som gick omkring och tiggde på Super-U:s parkering. Tiggeri är förbjudet här vad jag vet. Tror inte det var någon bybo då man här i byn har gjort en insamling till behövande med mat, leksaker mm. Finns ju en del som blivit av med sina arbeten och alla ska väl få en fin julhelg.

Nåväl precis innan mörkret sänkte sig över byn hade det slutat att regna och nu hoppas vi att det håller uppe i morgon. Vi har en del att utföra och vill inte gärna köra omkring i regn. Mitt i allt är vi väldigt glada över att bo så högt över gatunivå att någon flod inte forsar vid tröskeln som det kan göra då man bor lägre. Men vårat nysådda gräs är ju väldigt grönt och fint.

Jag har förberett äggmackor tills i morgon så vi kan komma iväg i hyfsad tid. Kloklippning och vaccinering för hundarna hade vi tänkt oss. Vi får se om det kommer att fungera. Nu när vi kan köra attestlöst så är det inte lika jobbigt. Men man vet aldrig så det är bäst att passa på.

  3 reaktioner på “Jag gillar inte repriser

 1. evadramin
  december 15, 2020 kl. 23:48

  Repris på dåligt väder är ingen höjdare.
  Hoppas att allt går bra i morgon och att vädret är bättre.

 2. december 16, 2020 kl. 09:49

  Här är det också en massa repriser, men så länge det är repriser av blå himmel klagar jag inte 🙂

  Hoppas det går bra med hundarna idag!

  Ha en finfin dag – förhoppningsvis utan regn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: