Brexit och 2021

Vi seglade in i det nya året med H i luren och Skansen på plattan. Lugnt och bubblande här nere. Som sagt alla smällare är förbjudna här och våra djur slipper traumat. I Sverige fick vi höja ljudet på tv:n och stänga för fönstren. Men vad hjälpte det när ungdjävlar slängde in bangers i vår trädgård. Bara tur att vi inte var ute då. Nu slipper vi allt sådant Tack och Lov. Tror det skulle innebära fängelse att skjuta upp raketer bland vinfälten eller i byarna där inte bilar kan köra.

Så har England avskärmat sig och det kanske är problematiskt att leva på en ö? Men jag känner det som att man vill förminska sig i onödan. Ett enat Europa är mer till en fördel anser jag och vem vet om inte öjn kommer tillbaka inom en framtid? Men det får väl framtiden utvisa.

Vi fick ännu en solig dag med en värme som kändes välbehövlig. Såg en geting vid rosorna idag och igår en fjäril. Jag kastade tiger ute i trädgården med Turbo igår och idag var det JR:s tur. Lite överskottsenergi och hon kanske har lite vårkänning?

Plockade ett par kumquatar i morse och pressade ny juice till i morgon. Vi boostar oss allt vad vi kan med vitaminer. Hade ett planeringsmöte angående staket och nu har vi röstat för grönt och vad vi ska ha. Detta staket måste upp innan poolen ska komma på plats. Vi vet var och hur mycket så nu är det bara att vänta in våren.


Tänkte visa en bild på Ronja vår svenska wolfdog som vi hade äran att ha i vår familj i tolv år. Så lugn och fin denna hund var. Länge sedan nu men hon finns alltid hos oss och vår fotovägg.

Våra tre första i flocken. Ronja,Annie och Berrie. Min andra bordercoliie som blev min tröstehund och kamrat . Annie som adopterade Berrie direkt de träffades och som var som en mamma för de båda andra.

Så var det då och nu är de alla borta samt två andra som varit i vår flock efter dem.

Unkas vår ståtliga kille som vi hämtade en sen kväll efter att Berrie fått somna in. Han gav oss många fina stunder.

Min älskade fina Nellie som luktade tvål på hjässan. Det var min tjej och från att ha varit en övernervös liten tös blev hon en underbar hund. Vad jag älskade henne och det var hennes förtjänst att vi skaffade Turbo.

Lite hundresumé och det är inte alls slut här för vi kommer alltid att ha minst två hundar hos oss. Omplaceringar som alltid.

Med hundar för framtiden.

2 svar på ”Brexit och 2021

  1. Vi tycker också det är skönt att slippa allt bussmällande för det finns inte här.
    Så många vackra och fina hundar ni har haft. Är faktiskt lite imponerad!!

Lämna ett svar