Hundar pratar mat

Den som inte förstår att hundar pratar har inte lärt sig se signaler och lyssna på de ljud ens hund gör. De pratar väldigt mycket hela tiden när de är vakna vill säga. Att de har en inbyggd matklocka är ett faktum för det felas endast någon minut till middagsdags tills Kuma börjar prata mat med oss. Så deras mattider är något vi alltid försöker hålla. Att vi är mer slarviga med våra egna är en annan sak. Men tre gånger var dag intar vi någon slags föda som gör att vi mår bra. Då menar jag absolut mat och inte något flytande.

Idag har jag kört en maskin med kläder som nu hänger på tork i dressingroom med avfuktaren vid sig. JR körde snabeldraken då det var en del dammråttor som letat sig fram. Sedan gjorde jag ny smoothie av ananasen, limen och kumquaten jag plockat på buskarna. Blev en del förvånad då Turbo propsade på att få smaka ananas. Jodå, hon älskar ananas. Det var otippat men inte så förvånande faktiskt då hon äter väldigt konstiga saker för att vara hund. Men hon kanske inte är en hund?

Ingen sol idag tyvärr då en dimma svepte över oss och sedan kom ett stilla regn. Men det blir fler soliga dagar och nu har JR köpt hem det mesta för att börja med staketet. Såg förresten en liten del uppställd på Brico och det blir så snyggt. Det är inget vanligt plank vi tänker sätta upp, nehej då lite design blir det. Vår Jardin 34 gjorde reklam för palmer idag men vi ska inte ha någon just nu. Men funderingar finns på någon på trädäcket så det blir riktigt mysigt.

Hundarna fick det som var kvar av tonfiskgratängen idag och det var uppskattat. Lite Omega 3 skadar ju inte. Idag kör vi en Cesarsallad till oss själva. Brukar äta någon slags sallad en gång i veckan. I morgon är det fredag och förhoppningsvis medger vädret till att vi kan börja med staketet. Har tänkt måla det med bets så det blir en mjuk honungsfärg på träet. Precis som pergolan. Vi vill ha en helhet på vårat spaområde. Vi behöver få upp staketet innan det är dags för poolen. Har jag sagt att det blir en ovanjordpool? Vi vill inte ha staket eller annat tjafs så det blir det bästa för oss. Lite vattengympa och svalka under varma dagar har vi tänkt oss.

Vi är långt ifrån klara med allt vi tänkt oss, men det får ta sin tid. Alltid roligt att ha något projekt i pipelinen.

  6 reaktioner på “Hundar pratar mat

 1. februari 5, 2021 kl. 10:46

  Katter pratar också mat. Mycket insisterande och högljutt om man försöker ignorera dom.
  Roligt att planera och ha nåt att se fram mot. 🙂

 2. februari 5, 2021 kl. 10:58

  Jag kliade mig i huvudet en stund när jag såg rubriken, men sen trillade polletten ned: Lady och Lufsen på julafton ju 😀

  Ni kommer säkert få det superfint där på ert blivande spa!

  Ha en fin start på helgen 🙂

 3. evadramin
  februari 5, 2021 kl. 11:35

  Turbo verkar att äta det mesta.
  Blir roligt att se hur staketet blir. Skönt att slippa insyn.

  • februari 5, 2021 kl. 12:27

   Ja hon äter nästan allt men paprika tycker hon inte om. Lovar att dokumentera bygget.

 4. februari 7, 2021 kl. 10:01

  Varje gång vi själva sätter oss vid matbordet för att äta ställer (sätter) sig katterna på kö en bit från bordet och tittar på oss…….

 5. februari 7, 2021 kl. 19:55

  Så är det definitivt. Men det förstås nog bäst av oss som antingen har haft hundar, eller som du som har det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: