Lazy afternoon

Kände inte för att göra så mycket idag. Jag gjorde ny apelsinjuice till i morgon. JR plockade skit och gick med tunnan till tömningen. Så var dagens arbete avklarat. Torsdag och vad behöver man mer göra då? Ja, vi kunde inte komma på något så det fick bero.

Så vi satte oss ute på trädäcket utan uppfällt parasoll. Ljuset var ändå lite starkt trots att solen gömde sig bakom molnen. Inget regn dock. Men det hade nog regnat på morgonen för trädäcket var vått. Men det torkad snabbt och det var rätt skönt att sitta ute en stund eller en stund , det var nog några timmar.

Inte en blå himmel idag utan mer gråblå skulle jag vilja säga. Men ändå skön värme . Jag tog på mig shortsen idag och de har jag inte använt sedan maj i år. Det är höst med andra ord. Turbo har inte gått ur höglöpte ännu så vi springer runt efter dem när de beger sig till andra sidan av huset. Turbo är den smarta och passar på när hon tror att vi inte ser. Hoppas verkligen att det snart är över.

Ojdå, dags att göra nya planteringar av dessa. I morgon kanske? Det växer och visst är det roligt men lite stressad blir jag eller näe det är ju löjligt att säga. Men visst ska de få en egen kruka snart. Så roligt att det fungerade med majskornen. Billigt och bra.

Rosorna verkar ha fått tokslag för alla verkar ha knoppar som snart ska slå ut. Fint som tusan blir det. Jag plockar bort alla fula bld och så tror man att nu är de i princip döende och så kommer knoppar. Faktiskt roligt tycker jag. Min ena bigogne får nya blommor hela tiden och även om det endast är en eller två så blir man glad. Jag älskar blommor.

Där är min älskade familj. JR har hittat en bok han inte läst!!! Jag köpte x antal böcker sista året i Sverige och vi hade inte riktigt tid att läsa då. Men som jag tänkte bra att ha senare när vi hittat vårat lilla paradis. Nu har vi ju det och då börjar JR leta i bokhyllorna. Vi tänker ju inte göra något större projekt på ett bra tag så livet saktar ned. Jag har en bok som jag börjat på tidigare men släppt då jag inte orkat läsa. Nu är det nog dags för den.

Fredag i morgon och jag tänker köra en maskin med tvätt. Dags att bortse från vädret och tänka hänga i dressingroom. Inte helt fel att köra avfuktaren där inne. Vi har haft rätt hög luftfuktighet ett tag nu.

  3 reaktioner på “Lazy afternoon

 1. september 10, 2021 kl. 09:45

  Här väntar jag med att tvätta till helgen då elen är billigare 🙂

  Ha en fin fredag!

  • september 10, 2021 kl. 11:31

   Klokt att göra det.

   Ha en fin fredag ni också!

 2. evadramin
  september 10, 2021 kl. 15:36

  Vilken fin liten familj du har.
  Så bra att ni nu får mer tid till läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: