Födelsedag idag

Idag fyller vår älskade Kuma 13 år och varje år vi får ha honom hos oss är en gåva. En verklig egen kille som är mycket speciell. Inte så öppen mot främlingar men desto mer mot oss, sin familj. Han är väldigt verbal och har alltid en rad olika ljud för sig. Det är så han ger sig tillkänna och man kan inte annat än le och verkligen ge honom uppmärksamhet.

Finaste gubben som är så underbar. Vi försakar gärna massor för att få vara tillsammans med våra hundar. Kuma trivs inte i folksamlingar så det utsätter vi aldrig honom för. Han älskar vår trädgård och att kunna stå ovanför alla som befinner sig på gatan.

Gissa om vi har njutit av vädret idag? JR har kontrollerat att allt i Mackan som behöver el. Han kunde nöjt konstatera att det var i sin ordning. Sedan fortsatte han tömma garaget, som hade åtskilliga meter av el-kabel. Eftersom vi bodde i husbilen så var det en hel del som skulle med för säkerhetsskull. Vi brukar ha betydligt färre saker med oss och nu blev det så tomt att JR tog den gamla svabben och torkade rent. En del sand från Vias och damm är borta nu.

En stund ute i solen med vila blev det också. JR fick vara konsult till H då hans dammsugare brunnit. Den var endast ca tolv år gammal och kanske äldre, ett fint arvegods från oss. Eftersom han aldrig behövt köpa en sådan tidigare behövde han få råd innan han kunde åka och köpa den nya snabeldraken. Hoppas det blev bra.

Klart hundarna fick någon extra skiva skinka idag. Vi firar ju något extra också då vi aldrig haft en hund som uppnått denna höga ålder. Nu håller vi tummarna att det blir ännu ett år. Varje dag är en gåva med denne underbara kille. Men han är frisk och mår bra så vi har hopp om det.

Livet är oförutsägbart och det är bara att försöka leva det så mycket man kan.

2 svar på ”Födelsedag idag

  1. Varmt grattis till Kuma. Roligt att han är frisk vid den höga åldern.
    Om morgondagen vet vi intet.

Lämna ett svar