Pyttsan att det blev svalare idag

Istället kändes det varmare än igår. Men vi måste göra rent golven för med en Turbo som löper var det blodprickar överallt. Skönt att få bort dem och nu luktar det så gott inomhus. Köpte med mig en dunk grön såpa från Sverige och nu doftar det tallbarr.

Vi fick ett skönt bad idag med och jag simmade mina metrar. Så bra för ömmande ryggar och leder. Eftersom vi har varma nätter med över +20 så sjunker inte temperaturen i poolen mer än någon grad. Turbo hittade nya avsatsen och stod och tittade på oss flera gånger. Inget byggande för JR idag då jag tycker att det räcker med städningen på söndagarna. Jag satt med Kuma i sovrummet och han sov på sin säng. Han är ingen fan av snabeldrakar och den JR har låter fruktansvärt. Jag moppar ju och det låter absolut inte så högt. Endast mina suckande och en del stön.

Tror jag glömde visa de fina skålarna som JR köpte i fredags. Jag ska göra megastora räkcoctails som middag veckan som kommer. Men vi har inga skålar som passar till det, så jag bad JR köpa två stycken.

Vet inte vilken av dem jag tycker bäst om, men har bestämt att vi får byta om varje gång vi ska äta ur dem. Men visst är de fina? Man blir glad bara av att titta på dem. Att JR visste precis vad jag ville ha! Men vi är rätt samspelta när det gäller smak och jag brukar aldrig bli besviken när jag ber honom köpa något.

I morgon har JR fått lov att bygga lite igen. Han kan ju få abstinens om det går för många dagar mellan. Jag ska tvätta lakan som vanligt på måndagar. Bytte till röda lakan idag med rött skydd för Den delen Turbo ligger på. Vi behöver inte se fläckarna och förhoppningsvis är det över till nästa lakansbyte. I tre dagar har hon lyft svansen så nu räknar vi ner. Kuma är för gammal för att vara intresserad men vi håller koll som vanligt. Hans lustar har alltid varit minimala eftersom han är kastrerad. Inte vi som gjorde det utan hans första ägare, men som vi är tacksamma för då Turbo är en riktig slinka i dessa tider. Men säger vi till henne att låta bli Kuma så lyder hon.

Ny vecka i morgon och våra grannar har kommit hem från semestern och börjar nog arbeta i morgon. Så skönt att inte behöva göra det. Vi fortsätter våra liv som vanligt med lugna sovmorgnar och äter kombinerad lunch/frukost som av innefolket kallas brunch. Lång härlig början utan stress.

Fick höra ett så fint citat idag: Om du planterar skog så får du träd men om du inte planterar något får du ingenting tillbaka. Suss gott!

3 svar på ”Pyttsan att det blev svalare idag

  1. Åh, lilla Turbo 😀 Därför jag har hanhund, fast han är också kastrerad, och lika här, det var förra ägaren som kastrerade honom 🙂

    Fina skålar! Den gröna/blå föll mig i smaken 🙂

Lämna ett svar