Ett år sedan

Vi har ett års jubileum av vår pool. För den 8:e augusti invigde vi vår pool för första gången. Vattnet var väl inte så jättevarmt men det var sol och vi var varma. Tror det var drygt +29 i vattnet och lite skillnad mot dagens +33 som var som en smekning mot våra varma kroppar. I år har vi kunnat njuta av allt jobb som vi gjorde och då.

Nu har fortsättningen på vår fina spa-avdelning startat. Här ska vi kunna sitta och njuta i skuggan av kejsarträdet eller i solen om vi så vill. Jag tänker köpa lite sittkuddar som man kan vila rumpan på men det blir nog nästa år. Just nu orkar vi nog inte mer än detta snickeri.

Känner mig ytterligt dränerad på energi idag då JR tjafsat med gaspannan och bytet av den. Jag orkar faktiskt inte vara dataansvarig hela tiden och han får tuppjuck på internet. Hotade ett tag med att inte stiga upp ur sängen i morgon för jag är så dränerad på allt. Men kanske kan en god natts sömn bota mig, vem vet. Just nu orkar jag inte ens säga gaspanna.

Gick runt i trädgården och som vanligt blev jag lugn och började må bättre. Växter får en att må bättre och kvällssolen är så mjuk. Precis vad man behöver. Åtminstone vad jag behövde men först tog jag ett bad och simmade i det ljumma vattnet.

Tog in lakanen som hängt på tork och sade godnatt till trädgården och vinfältet. Månen nickade och tyckte att det var dags att gå in. Men när det är såhär vackert är det svårt att slita sig. Sinnesro eller hur?

Lakanen måste in i linneskåpet så jag gick ju in med dem. Men jag tror solen följer med mig ikväll. Det luktade så gott om de nytvättade lakanen och man mår så gott.

Jag stiger nog upp i morgon också. Men jag har förvarnat JR att jag inte vill höra ordet gaspanna. Man kan bli galen av franska myndigheter men det gäller att hålla huvudet kallt och tänka till så fungerar det. JR har inte den förmågan ibland. Men när jag tänder till och ryar ifrån backar han och så plötsligt fungerar hans tankeförmåga.

I morgon ska jag simma, tvätta lite kläder och inte tänka på gaspannor. Jag är ju ändå den som ska betala kalaset när det en gång händer. Om det händer ska jag kanske säga. Äsch, jag slutar här och så får vi se hur tisdagen blir.

5 svar på ”Ett år sedan

  1. Blir så bra med lite goa kuddar att sitta på.
    Vad det ser bra ut med poolområdet. Så mysigt.
    Härligt att gå runt och finna lugnet i er fina trädgård.

Lämna ett svar