Återhämtning

Vi var helt slut alla tre efter gårdagens tur. Men den behövdes och idag vaknade vi vid vår normala tid. Jag som vanligt lite tidigare än JR men idag hade vi inte några speciella planer. Bara stanna hemma och nu är det Turbo vi ska bry oss om. Vi måste göra henne gladare och mindre stressig. Hon har troligtvis tagit på sig ansvaret för att se till Kuma som inte varit så pigg de senaste veckorna. Så vår lilla tös är en del psykiskt trött tror vi. Mycket prat, kel och visa att vi bryr oss om henne.

Hm det regnade för några dagar sedan och något har hänt med trädgården. Dags att ge lite omvårdnad verkar det som. Jag ska klippa en del buskar och nu är det dags verkar det som. Men jag har inte haft kraft eller lust till något den senaste tiden. Vi måste rycka upp oss allihop för gräva ner oss i ledsamhet ville nog inte Kuma att vi skulle göra. Så jag har hängt tvätt som jag körde igår kväll och JR har tagit sig an poolen som verkligen behövde en rengöring efter regnet. Men sedan var det Turbo som gällde fast hon är inte alls glad. Så i morgon ska vi göra en kort utflykt på eftermiddagen.

Vi ska åka ner till Portiragnes som har en hundbadstrand. Där ska vi gå runt och bara vara en stund. Turbo ska få titta på andra hundar och upptäcka att det inte är så farligt. Det har tyvärr varit så att eftersom Kuma inte tyckt om att åka husbil eller hamna i nya miljöer de sista veckorna så har vi hållit oss hemma. Dags att ändra på den saken nu och göra lite turer och promenader. Nu behöver vi inte gå nere vid vinfälten hela tiden. Vi får tänka om i andra banor då Turbo behöver komma ut bland både människor och hundar.

Sorgen finns där men nu måste vi fokusera på Turbo. Hon är matglad som vanligt så det känns ändå bra.

Jag är en optimistisk människa och det är kanske det som hjälper mig vid sorger och ledsamheter? Nu är det jag som drar i de andra två, men min sorg finns där och kommer alltid finnas där. Mina änglahundar har alla en plats i mitt hjärta. Vi har haft totalt 11 hundar om vi räknar med de vi hade innan vi träffades.

Så våra änglahundar heter: Tuffa,Candy,Snuffe,Adde,Ragnar,Annie,Berrie,Ronja,Nellie,Unkas och Kuma. Nu har vi nummer tolv Turbo som inte är en änglahund utan vår pälsängel och levande i allra högsta grad.

2 svar på ”Återhämtning

Lämna ett svar