En dag på stranden

Dags för Turbo att komma ut lite bland andra hundar tänkte vi och förberedde dagen för aktiviteter utanför trädgården. Jag bytte lakan i sängen och hängde upp den rena tvätten på strecket. Sedan tyckte JR att vi skulle köra iväg. Jag befarade att det skulle bli lite för varmt men okej då.

Inte mycket trafik och vi var snabbt ute på vägen mot ringleden förbi Beziers.

Så hamnade vi vid ett vägskäl och här blev det höger. Vilket brukar vara ett bra val

Inte så många båtar på kanalen idag.

Vi rundade en rondell och de är så fina här tycker jag.

Japp vi skulle hit och så till höger i rondellen här också.

Lite obehagligt att se hur det brann borta i Gruissan. Nästan så vi kunde känna lukten ända hit. Vi fick gå en bra bit och sedan var sanden fruktansvärt varm och jag sade till JR att gå ned till vattnet med <turbo.

Det var skönt för tassarna tyckte Turbo och här på hundstranden fick hon träffa lite hundar. En liten hund som väntade på sin matte som badade. Sedan en rottweilerblandning som hon tyckte var riktigt trevlig.

Turbo är inte speciellt van att bada och efter en stund ville hon traska runt lite. Det var ju riktigt skönt och JR fick svalka av sig lite. Jag stod som en svettig idiot och hade massor av sand i sandalerna.

Mycket spännande att titta på och Turbo var riktigt duktig med alla människor och hundar. Det kändes så roligt för oss.

Till sist en bild på kompisen hon träffade i vattenbrynet. De var riktigt mysiga tillsammans.

När vi gick tillbaka till Mackan träffade vi på en 4 månaders malamute som klättrade runt på Turbo och hon brydde sig inte. Vi var svettiga och törstiga men så glada efter dagen. Turbo var nöjd och nu sover hon tungt.

En svettig dag men lyckad ur vår synvinkel.

6 svar på ”En dag på stranden

  1. Härligt att se Turbo på utflykt – ser riktigt skönt ut i vattenbrynet!
    Stina älskar stranden men vi har inte varit där sommartid med henne ännu. Längtar efter att se henne fara runt i sanden och om två veckor är vi där😎🐾

Lämna ett svar