Hemma idag

Turbo har varit lite trött idag. Inte undra på det då hon fått vara ute bland folk och hundar för första gången på ett bra tag. Men hon har varit glad och ätit bra som vanligt. Det roligaste är att hon inte legat inne hela tiden utan varit ute med oss i trädgården.

Skönt i skuggan och vi hade en skön vind idag så detta var bästa stället då vinden kommer svepande in där. Samma ställe som Kuma brukade ligga på. Lite märkligt eftersom hon inte brukar ligga där annars.

JR har städat poolen och sedan jobbat lite med trädäcket. Jag tvättade lakan och de hängde jag upp i morse så de skulle vara torra till i kväll. Vi har lyssnat på sista sommarprataren Linnea Henriksson som var väldigt bra tycker vi. Sedan blev det p1 dokumentär som har bra program som vi börjat lyssna på.

Turbo gillar inte när JR tar teslan på morgonen för att köpa bröd. Alla ska vara hemma. Fler får inte försvinna nu. Hon saknar att ha en liten flock och JR har börjat prata om att in två till. Jag är inte helt främmande för det men en sak i taget. Vi ska köra för att träffa en kille i morgon och så får vi se vad det blir med det. Det måste bli rätt. Därför har vi lite att förbereda ikväll.

Men idag tog jag tag i min b&d för efter regnet har det spirat upp ogräs bland rosorna. Hittade en ros som blommade för fullt. Satt och tog in allt, vinkade till grannen som körde förbi och hoppas att vi snart har en vovve till som piggar upp oss alla.

3 svar på ”Hemma idag

  1. Jag tror hon ligger där och väntar på att Kuma ska komma dit.
    Bra att få gjort lite vardagsjobb också.
    Spännande att få läsa hur det blev med ny vovve.

  2. Tror hon ligger där och väntar på att Kuma ska komma dit.
    Bra att få gjort lite vardagsjobb också.
    Blir spännande att få läsa i kväll om det blev någon lyckoträff.

Lämna ett svar