Lite småjobb

Jag körde igång med att våttorka överallt idag. JR ville fortsätta med trädäcket runt poolen. Så det gjorde vi efter att ha ätit frukost. Sen var det ju så att JR glömde att köpa fågelfrö igår då han storhandlade. Nu är han inte den som är den utan helt resolut tog han teslan och köpte två påsar idag. Småfåglarna blir ju glada och vi värnar om dem. Så mysigt att ha deras kvitter i träden.

Annars har vi haft en lugn dag. I morgon stänger grönsakstanten sin butik för detta år. Då är det höst på riktigt. Fast vi kände mest sommar när vi badade och kanske som en svensk sådan. Jag njuter för snart är det över med simningen då vi inte tänker plåga oss med kallbad. Någon måtta får det ju vara tycker vi.

Vi fångar dagarna allt vad vi kan och njuter av solnedgången. Värmen har vi då det är +30 om kvällarna. Ett gott glad vin och sedan går vi inomhus. Alltså ljuset ser ni. Klockan åtta är det mörkt i Sverige eller hur?

Ja, vi räknar ner dagarna tills Lilleman är här. Jag vill valgosa nu.

Snart har vi harmoni igen här på Paradisudden. Älskade Kuma kommer snart hem igen och vi får ett avslut .

Ett nytt kapitel får sin början och det är ju så livet är. Vi hjälper en ny krabat att få ett fint liv.

7 svar på ”Lite småjobb

  1. Tror att jag kommenterade detta förra året också men inte är det höst i södra Frankrike redan i augusti, även om det är tydligt eftersäsong nu med skolstart alldeles om hörnet. Languedocsk september är definitivt sommar med behagliga temperaturer och ljumma kvällar. Men värmeböljorna klingar av förstås, det har du rätt i!

  2. Man ska vara rädd om sina små vänner. Mysigt med fågelkvitter.
    Solen, där vi är nu, går ner tjugo över åtta men det börjar skymma lita tidigare.
    När man väntar på något gott väntar man alltid för länge.

Lämna ett svar