Så lugnt och tyst det är

Ingen hund som är i vägen när man ska göra något, för Turbo ligger sällan så att man måste kliva över henne. Just nu håller hon sig väldigt mycket undan och är inte ett dugg social. Hon är väldigt deprimerad och det gör mig så ont. Vi försöker göra henne glad och lite då och då glimtar hon fram den vanliga tösen. Men nu är det snart tisdag och då förändras vårat liv. Vi behöver livas upp allihop.

Ett bad fick det ju bli idag också och jag simmade mina metrar. Vi får väl turas om att bada om det blir väder till det. Ja, vi pratar och planerar för fullt inför Lillemans ankomst. Men egentligen får allt ge sig med tiden. Ja, vi är verkligen förväntansfulla. Nu ska det bli ljusare och mer liv här hemma igen.

Lite pyssel i trädgården har vi gjort idag. JR köpte ju ny jord och nu har en del krukor fått påfyllning inför hösten och vintern. Har man en trädgård finns det alltid saker att ta sig för. Meteo visade att det skulle bli svalare idag, men det blev tvärtom. Det har varit så varmt och efter att vi gjort rent golven bestämde JR sig för att inte hålla på med trädäcket. Det kommer fler dagar som inte är lika varma.

Med hösten i antågande blir det många dagar ute i trädgården. Träd och buskar ska klippas och det blir en del vändor till återvinningen med allt trädgårdsavfall. Men först har vi beställt byte av vår gaspanna till en nyare. Det blir väl gjort om ca tre veckor och beroende på vädret får vi vara i trädgården eller i husbilen när de jobbar med bytet. Jag hoppas att det går snabbt för de stänger av vattnet under tiden. Två dagar säger JR och jag hoppas att det inte blir längre än det. Men vi får väl se.

Mina kumquat har börjat få frukt. Blir fint med extra c-vitamin i vinter. I morgon ska vi köra och köpa lite fler plankor. Så Turbo blir glad eftersom hon älskar att åka bil.

6 svar på ”Så lugnt och tyst det är

  1. Mycket trevligare med en hund som så att säga ligger “i vägen”
    Byte av gaspanna till en ny blir nog väldigt bra.
    Visst finns det alltid lite att gör om man vill det. Kan ju också vara roligt i bland.
    Då fick ni en trevlig biltur i dag!

Lämna ett svar