Nu är Kuma hemma

Vår veterinär ringde i morse och Kumas aska hade anlänt. JR klädde på sig och tog teslan dit. När han kom hem med en stor kartong högg det till i hjärtat på mig. Det var både sorgligt och skönt. Nu var han här och nu får han stå bredvid sin älskade Unkas tills vi är mogna för att begrava dem. Hoppas han springer runt med brorsan nu. Jag vill tänka så.

Där är han i den svarta urnan bredvid Unkas kopparurna. Känns som att deras själar svävar omkring oss och Turbo stod länge och tittade upp på urnorna. Jag har försökt att vara glad med henne och uppmuntrande. Hon har ju börjat komma ur sitt skal och det känns så skönt.

Ett hjärta följde med urnan och det innehåller blomfrön. Man kan antingen plantera hjärtat eller spara det. Tycker att det är en fin gest för att hedra en död familjemedlem. Jag vet inte hur jag ska göra men det får vänta ett tag i alla fall. Blir till våren eventuellt om jag planterar.

Det kom ett riktigt rejält åskväder igår natt. Inte för att det blev speciellt svalare, men vi behöver inte vattna. I morse hade denna ros slagit ut. En ros för Kuma.

Vi är så tacksamma för att vi fick förmånen att få ha Kuma i vårat liv och han har lärt oss massor. Skulle aldrig vilja vara utan dessa år.

En unik hund som det endast finns en av i världen. Tack, för att du fanns.

5 svar på ”Nu är Kuma hemma

  1. Hej! väntar med spänning hur det går med den nya hunden, tack för så underbara berättelser du gör.känns mysigt att läsa här i kalla Göteborg är så glad att ni är så djurvänliga värmer i mitt hjärta tänkt att skriva till dig många gånger men är så nyfiken nu =) ha det så bra.
    mvh Annelie

Lämna ett svar