Idag hämtade vi Lilleman

Steg upp tidigt idag då vi hade en bit att köra. Vädret var perfekt för att köra i lite molnigt och sol emellanåt.

Trädäcket etapp två är klar. Både jag och JR är mycket nöjda med hur det blev. Nu är etapp tre kvar och sedan är vi klara med byggande på ett bra tag. Vi har inga planer på något mer. Lite svalare väder ska det bli och det passar bra att hålla på med byggande och det som ligger närmast klippa buskar. Men idag hade vi annat för oss.

Vi gjorde ett kort stopp innan vi körde in i byn så Turbo fick gå på toaletten och vi andra också. Sedan var vi in till fostermamman och fick direktiv om tabletter och lite småttan och gottan angående Lino eller som han kallades hos henne Livio. Men han har båda namnen och vi kommer att kalla honom Lino som är passande på honom och vårat smeknamn blir Lilleman när han väl lyssnar på det första. Han lyssnar faktiskt väldigt bra till Lino redan nu.

Inte så tydlig bild men det gör inget då han inte är så vacker med tratten runt halsen och se så mager han är. Läste i hans papper att han vägde 19 kg när han kom till fostermamman och efter två veckor hos henne väger han nu 22 kg. Märk väl att detta är en hund som är modell större och ska ha minst en labradors storlek. Så vi ska sakta men säkert se till att han ökar i vikt.

Vi har låtit honom gå runt i trädgården och Turbo går lös utan problem. Än så länge får Lino vara kopplad då han gärna vill leka och Turbo är inte redo för det ännu. Men det har gått över förväntan för Turbo går förbi honom utan problem och det är bara Lino som blir uppspelt. Mycket nytt för båda hundarna men de verkar anpassa sig bra till situationen.

Ska försöka få till lite bilder på Lilleman utan tratt också. Men han ska ha den tills 8:e september då allt ska vara läkt.

2 svar på ”Idag hämtade vi Lilleman

Lämna ett svar