Snart vänder det, i morgon vänder det

Vi har ju inte samma mörker som i Sverige men att dagarna blir längre är inte helt fel. Vi har ju fått fler plusgrader och nu är det endast solen som fattas. Jo då den finns ovanför molnen och vi har inte riktigt mörkt men solen gott folk är ändå så skön. Detta år har varit rätt jobbigt privat då Kuma lämnade oss och sedan att ett krig startats av en anledning som ingen riktigt förstår. Världen har blivit så hemsk och jag vet inte vad som händer med Sverige. 60 dödsskjutningar och var ska det sluta. Man har ju en önskan och förhoppning att det ska bli en fin Jul men om det blir verklighet undrar jag. Var dag man öppnar mobilen för att läsa nyheterna bävar man för vad man ska läsa.

Idag har det varit full fart ute och jag hann inte riktigt med att ta foton, men ville ändå lägga upp dem för känslan när jag tittar på dem är så positiv. Vilken läkande kraft djur har och för mig har alla hundar vi haft verkligen hjälpt till att trösta, läka sår och ge glädje.

Tycker ni att fotona är fula så kan ni bara scrolla förbi och kanske titta på ett foto som ger mig så mycket värme.

Vänskapen som växt fram mellan dessa två gör mig så glad och varm. Man kan se nästan hur mycket de tycker om varandra för varje dag som går. Snart fyra månader sedan denne lille rädda krabat kom till oss och så han har växt både i storlek och mentalt. Men han behöver mer tid för att helt bli en självsäker kille. Vi har ju märkt på alla våra hundar att minst ett år innan de är som hundar vilka inte upplevt dålig uppväxt.

Idag har jag endast pressat apelsiner till morgonjuicen och sedan har jag endast ägnat mig åt hundarna. JR har hämtat in soptunnan och gjort en del bankärenden och sedan gjort detsamma som jag. Ja, vi ägnar vår mesta tid till hundarna och deras välmående.

Som tur är så har vi inga planer för i morgon så det är ett blankt ark tills vi fyller det med något.

Nu siktar vi in oss på nästa år och soliga varma dagar då mitt ben inte värker.

2 svar på ”Snart vänder det, i morgon vänder det

  1. Vissa år är sämre än andra så är det.
    Glädje är att se dessa två fina vänner tillsammans.
    Undrar vad ni fyllt denna dagen med?

Lämna ett svar