Ännu fler bilder på resan

Kanske inte det ultimata att köra på turistställen i juli, men vi har ju inte bråttom när vi kör så lite köer stressar inte upp oss. Nu lossnade det snabbt och vi kunde rulla på i lugnt takt.

Något säger mig att detta är en gård där man odlar oliver. Det är i allafall ett område där man gör det.

Detta kan man se efter vägen till Serignan och jag tycker att det är så trevligt.

Ännu ett hus med solrosor. Vi kör även förbi med ett koloniområde där alla hus har solpaneler på taket. Ett effektivt sätt att ha el. Jag måste även berätta att en stor del av Super-U:s parkering har fått tak av solpaneler, precis som på Jaia i Beziers. Ger skugga till bilarna och energi till affären.

Det är många jippon för barn på de olika turistställen som finns här nere vid Medelhavet. Här en portabel bil som erbjuder dräkter för sumabrottning.

Ett fint hus med orginaldetaljer och verklig patina. Något för den händige. Inga nyfikna grannar och bra utsikt. Undrar vad det kan kosta?

Alltid skönt att köra hem och utsikten på vår väg är något jag aldrig tröttnar på. Om man tittar noga ser man tre byar i rad. Cornelihan först, Thezán-les-Beziers och längst bort Murviel-les-Beziers. Sedan är det en bit till Roquebrunn som är en fin by precis där bergen börjar.

Jag hade ju en el inköp att göra på Super-U innan vi äntligen kunde köra hem. Men min fina allé är ändå väldigt mycket hem.

Sådär då är denna resa slut och Tack för att ni följt med på den.

4 svar på ”Ännu fler bilder på resan

  1. Roligt att få följa med på er resa. Ni har det härligt där i Frankrike. Vi var i Cape de Agde några somrar innan vi slutade jobba. Sedan började vi åka till Spanien på vintern i stället.

  2. Vettigt med solpaneler i ett land med mycket sol. Kommer mer och mer har vi sett.
    Fint med solrosorna på husen.
    Härlig allé att köra igenom.
    Tack för turen.

  3. I Frankrike har man sen länge som tradition ett antal ”sommarfester” i de flesta orter. Här i ert fall annonserar man inte om att man hyr ut dräkter för ”sumobrottning” för barn utan berättar om vad de olika festarrangemangen handlar om. Hos er mest fokuserat på tjurfäktning. Sen erbjuder man förstås olika lekar för barn, men det är vuxen-sumobrottning det handlar om under dessa ”Jeux de l’èté” – sommarlekar – plus en massa annat förstås. Hoppas ni har möjlighet att delta – det är alltid välorganiserat och mycket roligt!

Lämna ett svar