Tisdag kväll

Dagen har inte varit alltför bra för lilla Ronja. Hon har inte varit bra i magen och jag har torkat spyor två gånger. Men nu får hon vila magen ett tag och verkar må bättre, då hon sover djupt. Vi gick en lång promenad eftersom hon styrde var vi skulle gå. Jag brukar låta henne bestämma var vi går och längden på promenaderna. Så hon har väldigt bra fysik, så jag hoppas att detta kan vara övergående. Hoppet är ju det sista som överger en.

Får både hon och jag sova inatt så kanske morgondagen blir hyfsad. Jag har kokat ris och har lite avkok som jag tänker försöka ge henne senare. Men som sagt just nu måste hon vara utan mat ett tag. Nu ska jag i allafall äta en sen middag.

Det blir en lugn kväll med Martin Timell och sedan något avsnitt av en serie om vi orkar. Annars läser vi nog en bok.

Lämna ett svar