Praise the goverment

Med lite klurighet kom jag på varför jag inte trodde att jag fått skatteåterbäringen förra året. När man har flera banker och konton blir det en aning förvirrat. Så idag när jag inte såg pengarna på mitt privata konto, gick jag in på en annan bank. Voila, där var pengarna och summan glänste så vackert. Detta är en glädjens dag och nu vet jag var de kommer in. Det betyder att jag inte behöver röra en enda krona av mina inkomster från företaget denna månad. Äntligen kan jag börja spara igen.

Men pjuh, vilken varm dag detta blev då! Om tungorna hängde som slipsar igår på hundarna, vet jag inte vad jag ska kalla det idag. Att en hunds tunga kan vara sååå lång, hade jag ingen aning om eller så hade jag glömt det. Det är ju bara sommar en gång om året. De varnar för åska och regn, men just nu är det väldigt fjuttig vin och en klarblå himmel, så vi får väl se hur det blir med åskan.

Som företaget rullar på nu känns det som att denna vinter kommer att bli avsevärt bättre än den förra. Med ens känns livet rätt mycket roligare. Om bara människan kunde vara mer aktsam om alla levande varelser och vår jord, så skulle jag kunna le inombords lite oftare. Jag har bestämt mig för att arbeta mer aktivt för alla våra djur i världen och det är två arter jag ömmar mest för. Hundar och vargar, oj, nu blev jag lite vankelmodig. Vi har ju elefanterna, björnarna, delfinerna,orangutangerna, katterna, ja alla kattdjur också. Jag kan inte bara bry  mig om en art utan min oro gäller alla djur.

Min kärlek till allt levande. Människor också. På något sätt har allt utkristalliserat sig och jag vet hur jag ska göra för att dra mitt strå till stacken, som man säger. Livet måste bli bättre för alla levande varelser, så är det bara.

http://www.youtube.com/watch?v=d6FHhymhcVo

Lämna ett svar