Annonser
Lämna en kommentar

Från stilltje till blåst

Vaknade idag till vinden som ven kring husknuten. Gråa moln far fram över himlen som stora krigsskepp. Att ännu en självmordsbombare dödat 80 personer i Kabul, gör inte mitt sinne lättare. Man undrar om det någonsin ska bli ett slut på denna idioti?

Var tvungen att sitta och andas lugnt en stund. Det är mycket som gör att jag blir upprörd just nu. Husbilen som inte klarade besiktningen, utan måste in till verkstan och byta en grej som jag inte ens vet var den sitter. Något som sällan går sönder har tydligen gjort det på Mackan. Sedan alla lysen på både Mackan och Jeepen som passat på att gå sönder. Men det är saker som går att reparera, även om det tar lite tid.

Jag är ju väldigt engagerad i djur och deras välfärd. Därför blir jag både upprörd och ledsen över hundslakten i Kina och Korea. Så fruktansvärt att plåga djur till döds och ett djur som är människans bästa vän. En trogen kamrat, som bara vill dig väl och i gengäld vill ha kärlek och omvårdnad. Jag skriver på alla protestlistor som finns och hoppas att att en dag ska det bli stopp för allt djurplågeri.

Visst finns det solskenshistorier, och en är om mannen som övertalar hunduppfödarna att få köpa alla hundar som skulle slaktas. Han har räddat över 400 hundar idag. En annan är de som bor i Thailand och åker runt med mat till alla herrelösa hundar. De frivilliga veterinärerna som utför kastrering på både hundar och katter runt om i världen, samt vaccinerar dem mot diverse sjukdomar. Då känner jag att jag inte är ensam, utan att vi är många som kämpar mot ondska och tortyr. Tack för att ni finns och ger hopp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: