Det som göms och glömts

Städning hemma idag och Mr J , passade på att rensa i ett skåp. Ett glatt rop från honom och där fanns flera dvd med hundbilder och semestrar ända tillbaka från 2002. Vi hade glömt att de ens fanns. Så blir det när man stoppar undan saker i ett skåp. Det ska bli roligt att titta på alla bilder.

Nu har vi fått mer lust att städa fler skåp. I morgon ska vi ta ned några plastsäckar som står på en hylla i garaget. Undrar vad vi hittar i dem?

Annars har dagen fört med sig det vanliga gråvädret. Vinden var riktigt kall när vi gick långrundan med hundarna. Då temperaturen ligger på nollan slipper vi åtminstone torka tassar. Vår duracellhund Turbo körde några race i trädgården så tungan hängde som en slips. Hon var jätteglad och sedan kunde vi gå fint i koppel.

När vi är i slutet på vintern börjar det klia i resnerverna. Det ska bli så roligt att ta av pyjamasen på Mackan och köra ut på första turen.

Vår Mackan ser lite ledsen ut just nu. Bilden är från förra året då vi faktiskt hade några dagar med snö. Men vi har februari kvar och då brukar vintern slå till med snö i ett par dagar innan våren får övertaget.

Men ikväll blir det bubbelbad efter att golven har torkats.Det ska bli så skönt.

10 svar på ”Det som göms och glömts

  1. Även här har det städats, maken fick ett ryck och rensade en lång överhylla i klädkammaren. Du milde så mycket skräp han hade sparat, vi har samma mission som er, något skåp i taget. Här ska rensas ut!

Lämna ett svar