Snart så 

Tänk, på att snart kommer alla vårtrötta djur ut ur sina vinterbon. Här i byn har vi flera igelkottar som rör sig i trädgården när det skymmer. När hundarna rusar ut vid kvällskisset, vet jag att en igelkott har hälsat på. Eftersom risken finns att den är kvar är det bara att rusa efter. Kuma vill gärna sätta tänderna i den. Men ryar jag till, går han bort. Men man får vara snabb. 

Annonser

2 svar till “Snart så ”

  1. Min hund var världens snällaste mot alla, och då menar jag alla, djur… UTOM igelkottar. Av någon anledning hatade han dem över allt annat. Det är tydligen något visst med de små kottarna för jag har hört att många hundar ogillar dem stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.