Klar med nästan alla julklappar

Annonser

Har grunnat länge på vad jag ska ge i julklapp till mina vänner och pojken. Är klar med detta nu och hoppas att de kommer tycka om klapparna. Eftersom det finns saker som ligger mig varmt om hjärtat, har jag verkligen tänkt till med mina gåvor. Det har blivit väldigt bra känner jag och det är mitt hjärta som fått tala. Det bästa är att om klapparna blir uppskattade så finns det mer att hämta där.

Något som jag saknar här i byn är en secondhandaffär. Då menar jag inte endast kläder utan även med saker. Kanske öppnas det en sådan här i nästa månad. Har sett ett anslag hos Ica om att det ska öppnas något här då. Tror jag vet var det är och det jag har sett i fönstren verkar väldigt lovande. Jag älskar tanken på att återanvända och göra nya saker av gamla.

Trenden att ha vitt hemma existerar inte hos oss. Som tur är har mannen och jag samma smak och är inte ett dugg trendkänsliga. Men det roliga är att det som vi gjort i vårat hem börjar bli väldigt trendigt. Vilket egentligen inte spelar oss någon roll då vi endast vill ha ett personligt hem. Jag vill känna att mitt hem omfamnar mig när jag stiger in genom dörren. Så tycker jag att det har blivit. Det enda jag är noga med är att det ska vara rent överallt. Eftersom vi har tre stora hundar ska de ha plats att vara på, så vi har aldrig övermöblerat i något rum. De ska inte känna att de är i vägen hela tiden.

Därför har vi en plastgran i uterummet, sparsamt med julsaker placerade högt upp. För hundarnas trevnad ska det mesta vara som vanligt, de bryr sig inte särskilt mycket om att det är jul. Men till advent sätter vi upp stjärnor och ljusstakar i fönstren. För nu behövs det ljus i mörkret.

wpid-imag0530_burst002.jpg