Browsed by
Månad: mars 2013

Sommartid

Sommartid

Annonser Detta gissel man har varje år, med att ställa om klockorna, först fram och sedan tillbaka är inte något jag tycker om. Undrar verkligen om en timme har så stor betydelse för bönderna idag? De har så moderna maskiner att dagsljuset inte är av så stor betydelse. Jag tycker att nu när vi ställt fram klockan, så kan vi ha det likadant hela året. Jag är lika trött om morgnarna ändå. Helst skulle jag vilja gå efter min egen…

Läs mer Läs mer

En frusen Mackan

En frusen Mackan

Annonser Så här har husbilen sett ut under vintern och nu ska den av. Tyvärr, har det kommit ett tunnt lager snö inatt. Men eftersom det är flera plusgrader nu så är det snart borta. Våren kommer.

God morgon

God morgon

Annonser Frukosten avklarad och nu tycker Unkas att det är dags för lite vila. Vi människor ska ta av pyjamasen från husbilen, för att sedan försöka vika ihop den. Inte det lättaste då den är enormt stor.

Snart ny dag

Snart ny dag

Annonser Men vi sitter uppe och tittar på ett program om naturfilmare i Afrika. Så spännande och roligt att se djur och beteenden man inte ens visste fanns. Det är viktigt att vi bevarar dem och låter dem vara ifred. Vi människor har en viktig uppgift i att värna om allt levande. Djuren behöver oss.

Vi har anammat betydelsen av stilla veckan

Vi har anammat betydelsen av stilla veckan

Annonser Dagen har verkligen gått i stillhetens tecken och fortsättningen blir likadan. Jag gjorde ett ryck i förmiddags och strök pappas lakan, samt våra kökshanddukar. Sedan var jag och handlade till pappa allt ha behöver ha inför helgen. Jag bytte lakan i hans säng och kastade alla tidningar han lagt i kassar. Men efter det har jag faktiskt inte gjort många knop. Gått genom mailen och spelat lite på datan vilket inte kräver speciellt mycket rörelse. Vi sitter i biblioteket…

Läs mer Läs mer

Exit mobile version
%%footer%%