Browsed by
Månad: november 2015

Tack Gorm,

Tack Gorm,

Annonser Röd om kinderna efter den kalla blåsten, men titta på ögat! Jag har inte röd smink, utan en präktig vagel. Har fått in skräp i ögat och sedan har Gorm fixat resten. Ja, det gör förbaskat ont och rinner hela tiden. Baddar med ljummet vatten och tycker synd om mig själv.

Första advent 2015

Första advent 2015

Annonser Det är marknad på torget i byn, men vi ska inte gå dit. Jag skulle gärna vilja känna doften av varm glögg och äta en korv gjord i byn. Istället är jag hemma och väntar på besked. Att mannen ska höra av sig från sjukhuset i Trelleborg, där han är med farmor. Precis när jag skrev förra meningen ringde han. Vår kära farmor är i väldigt dåligt skick och får stanna på sjukhuset. Hon är nittio år, snart nittioett…

Läs mer Läs mer

Grattis 🎉 Unkas!!

Grattis 🎉 Unkas!!

Annonser Vår lille kluns fyller 7 år idag. Tyvärr, blev födelsedagen regnig och vi våta. Men nu är vi torra och ska tillbringa resten av dagen inomhus. Jag kommer aldrig att glömma när vi hämtade dig i Växjö. Du satt som ett tänt ljus och tittade ut i mörkret, med huvudet på min axel. En tio månader gammal kille som många var rädda för, men som har ett av hundvärldens största hjärta 💕. Unkas älskar alla både människor och djur.

Ser lovande ut

Ser lovande ut

Annonser Klockan är åtta och solen stiger upp i horisonten. Nellie är ute på sin morgontoalett. Hon vägrar att göra det utanför trädgården och därför har vi alltid en stund efter frukost. Idag är det fredag och jag har en del att göra. Tråkigt att jag blivit förkyld. Men det ser lovande ut inför dagens hundrastningar.

Vinterns första förkylning

Vinterns första förkylning

Annonser Med rinnande näsa gick jag ut på landet med hundarna. Solen var nästan framme, men molnen var för tjocka. Men det var fina promenader och hundarna njöt av vädret. Några plusgrader har smält bort isen som var, resten fixade gårdagens regn. Tiggarna som satt utanför våra två affärer i byn, är borta sedan helgen. Känns lite konstigt då man blivit så van att de sitter där. Jag hoppas att de åkt hem till sina barn. De måste sakna sina…

Läs mer Läs mer

Exit mobile version
%%footer%%