Browsed by
Månad: september 2014

I min rabatt

I min rabatt

Annonser Förutom röda och gula rosor,har jag denna vackra ros. Den är ny för i år och har verkligen blommat flera gånger. Men nu är det väl för sista gången i år. Livet är fullt av fina bilder och jag försöker att inte bara gå förbi dem. Vi kom ut lite sent idag då batteriet till rökdetektorn började pipa. Hopplöst att få tyst på den då den är kopplad till larmcentralen. Mannen kom hem och löste det hela tillslut. Tyst…

Läs mer Läs mer

Nya tider

Nya tider

Annonser Snart har vi en ny regering och Löfvén får nog använda sig av sin förhandlingserfarenhet till fullo. Men det kanske blir riktigt bra när de måste kompromissa i allt de gör. Fast många väljare kommer säkert att anse dem svika sina vallöften. Det är ju en sak att ha egen majoritet och en annan att leda en regering tillsammans med ett annat parti, samt försöka få med sig oppositionen. En sak är säker och det är att jag absolut…

Läs mer Läs mer

Våra nya dödssynder

Våra nya dödssynder

Annonser Författaren Stefan Eindhorn har tittat på den kotolska kyrkans dödssyndlista och uppdaterat den. Våra värderingar har förändrats sedan listan först gjordes och idag är inte vällust och frosseri någon synd utan betraktas mer som trendigt. Det är helt ok att vara livsnjutare idag. Den nya listan ser ut såhär idag. 1. Falskhet 2. Hat 3. Hänsynslöshet 4. Översitteri 5. Trångsynthet 6. Främlingsfientlighet 7. Girighet Om ni vill läsa mer om de nya dödssynderna så köp boken med samma namn….

Läs mer Läs mer

Favorit i repris

Favorit i repris

Annonser Både vädret och Kuma har gjort en repris idag. Men vi människor måste göra våra räkningar, så nu går vi in för resten av dagen. Sedan vila enligt doktorns rekommendationer. Kasslergratäng till middag får det bli.

Lördagshälsning

Lördagshälsning

Annonser Kuma njuter i värmen vid rosenrabatten. Nyborstad och fin är han nu. Ännu en solig höstdag fick vi och det är vi glada för. Men fy så smutsiga fönster vi har. Dags att tvätta dem kanske, innan det blir för kallt ute.

Exit mobile version
%%footer%%