Tack för idag

Annonser

Ännu en härlig varm sommardag i skåne. Vi njuter av fulla drag och vattnar blommor som tusan. Jag är så glad att det gräs jag sådde på framsidan börjat växa. Små gröna späda strån har tittat fram och idag tänkte jag att det var väl tusan att det ska börja gro ogräs också. Men vid en närmare titt ser jag ju att det är luktärterna som börjat komma upp. Det ser jag fram mot. Det blir nästan som en sommaräng vid hjulet. Blommor i alla dess färger som doftar ljuvligt. Lovar en bild på allt när det blommar som bäst.

Vi hade tänkt åka på årsmöte för wolfdogs denna helg, men har ändrat oss. Det kändes inte bra efter förra gången och det kan bero på att vi inte har samma inställning till hundar som en del av deltagarna. Men det är som i övriga livet att man inte kan komma överens eller tycka lika som andra. Men det hade varit roligt att träffa min gudson/hund Cloud som blivit tio år nu. Han finns i mitt hjärta för alltid.

Istället blir det shopping för vår del denna helg. Vi behöver handla en del och får samtidigt en liten tur med husbilen. För nästa helg vill vi vara hemma då det är Nationaldag på måndagen och vårat utomhusbad ska invigas. Jag gläder mig och räcker ut tungan åt fotbollsklubben som försökt sno åt sig pengarna i trettio år. Det blev ett bad med två bassänger, en för barn att plaska i och en där man kan simma.

wp-1462447945451.jpg

Vakthund

Annonser

Något svart och vitt lurar nedanför mitt fönster. Jag har det öppet och Unkas hör mig. Just nu spelar jag lite musik och det tycker han om.
Nu ska jag betala mina räkningar och lätta mitt samvete.
Kuma föredrar att ligga inne hos mig, han gillar inte att det rör sig eller låter ute.
Men vi ska sitta ute i skuggan senare idag. Då ligger han vid mig.
Hundarna och jag tackar för att vi får ännu en solig dag.