Då var vi där igen

Annonser

Fredag och regn. Jag testar ett tips om hur man får skjortor släta. En näve isbitar i torktumlaren med två skjortor och voila! Det fungerar faktiskt och där har jag rationaliserat bort strykbrädan hoppas jag. Hade med två kökshanddukar, men det blev inte lika bra. Kör några stycken idag, så får mannen ge sitt utlåtande sen.

Det regnar ute idag och då misstänker jag att turerna ute i trädgården blir korta. Men jag ska sätta ut en ny talgboll senare. Har tänt lampor i hela huset då det är väldigt mörkt idag.

Ringde pappa igår och han hade varit på gymnastik och allsång. De var bara sju stycken, men det gjorde inget för de sjöng som tusan och det var roligt tyckte pappa. Han har alltid sjungit och det är med hög röst, till mammas förtret och min glädje. Ofta var det frireligiösa sånger som Pärleporten och sådant. Han tyckte att de svängde så bra. Men efter mammas död, har han inte sjungit alls. Man blir glad av att sjunga. Jag sjunger för hundarna här hemma. Med hög röst och så bäddar jag in hundarnas namn, vilket de gillar.

Man ska aldrig sluta att sjunga. Tralla lite när du diskar, tvättar eller gör annat som du tycker är tråkigt. Allt går snabbare och känns roligare. Sätt på någon musik så låter det skitbra.