Sol,blåst och en gladare vovve

Annonser

Fy, vad kyligt det börjar bli om morgnarna nu. + 7 och bitande vind när vi gick ut i morse. Natten blev inte som vi hade hoppats. Unkas väckte oss varannan timme och ville ut. Det rann ur baken på honom, men inte bara rann utan det sköt ut som skott. Klockan åtta ringde vi vår veterinär och hade tur att få en återbesökstid idag halv elva. Vi gjorde oss klara och körde dit. Då hade Unkas haft en lugn morgon utan diarré.

Ett blodprov senare och med medusiner och skonmat mm, kom vi hem tretusen kronor fattigare. Vi har gett honom det han ska ha och en matsked skonmat i timmen. Han har inte ont och verkar behålla maten bra. Blodprovet visade att han inte har fel på bukspottkörteln. Så nu kör vi på med maten och medusinerna. Unkas är gladare och vi lite fattigare, men glada att han troligen är frisk inom kort. Vi behövde inte lägga in honom med dropp och det hade ju blivit betydligt dyrare.

Vi tvåbenta har ätit stekta ägg på macka och tagit en öl. Lite tröst när man är trött och urblåst. Livet går vidare och vi kan snart återgå till det normala. Förhoppningsvis får både vi och Unkas sova i natt. De andra två hundarna är också trötta då de vaknar varje gång vi går ut. Så denna måndag är vi en aning trötta allihop men ändå lättade och gladare än igår.