Novembergrått

Annonser

Typiskt skånskt novemberväder idag och vi sitter inne och myser mellan hundpromenaderna. Dimman låg tät i morse och nu sveper den in igen. Allt är vått och fuktigt ute. Hundarna leker inne och sover om vartannat. Det är mest som att vi sitter och väntar på att solen ska komma fram igen. Men så starkt den lyser när den väl tittar fram. Jag får riktigt ont i ögonen. Men det finns ju solglasögon.

Igår var Mr J och jag på en liten utflykt till Trelleborg. Jag skulle på ett möte, som förövrigt inte gav särskilt mycket och därför avslutade jag det rätt snart. Mr J passade på att göra en del inköp. Sedan slog vi på stort och åt lunch ute. Det blev två tio-kronors ostburgare var, som vi åt på väg hem. Hundarna väntade och ville ut på sin eftermiddagstur. Vi lever för hundarna och deras behov är prio ett. Därför går restaurangbesök bort. Vill vi äta något gott klarar Mr J att laga det i le cousine a la maison.

Jag hade mitt vanliga veckohandlande till pappa att göra, så därför var jag ute och traskade en hel del igår. Idag har vi bara haft oss själva att tänka på och varit ute med hundarna. Nu blir det lite egentid i biblioteket, med doftljus och en stunds läsning. Tycker att vi kurat skymning mest hela dagen idag. Men november är snart slut och kanske blir det finare i december. Man kan ju alltid hoppas.

Jag höll Unkas idag för min högra hand är lite ansträngd. En svart katt fick Turbo att gå bananas igår, eftersom den ville gå till attack när vi skulle passera den. Det var rätt svettigt att hålla tösen som antog kattens utmaning.