Cykel 🚲

Annonser

Första svängen vi körde igår gick till :

Vi har kört förbi denna byggnad flera gånger och jag har alltid trott att det var någon slags idrottshall. Men när jag frågade var man kan köpa en elcykel, fick jag detta namn.

Mr J har tålmodigt hoppat upp i sadeln på gamla Bettan under alla våra semesterresor och även nu när vi väntade på huset. Varje morgon har han trampat iväg sedan vi hittat hem. Ett par gånger har det gått illa och Mr J har cyklat omkull. Smala däck på en cykel som är över 20 år gammal, med en sadel som är bruten.

Därför propsade jag på att nu ska vi köpa en ny cykel och det ska vara en med hjälpmotor. Det är backigt här och nu även väldigt varmt.

Nu var det otroligt varmt igår och jag stannade i husbilen med hundarna. Det hela dröjde rätt länge då franska säljare har en service som inte finns i Sverige. Allt på cykeln skulle kollas och de lämnade inte från sig något i en kartong. Nähä, sadel skulle ställas in, växlar kollas och när den ihopmonterade cykeln var ordentligt genomgången, fick Mr J betala och lämna affären.

Jag hade Mackan på tomgång så airconditionen körde för fullt. På så sätt klarade vi oss. Sedan körde vi hem cykeln och efter att den ställts i garaget, körde vi på vår tur.

Men när vi kom hem, var det ju dags för Mr J att förevisa cykeln och sedan ta en premiärtur. Naturligtvis efter att han installerat den bärbara airconditionen som han köpte när vi kom hem.

Racern som jag kallar cykeln går som fortast i 50 km/tim och nu klarar Mr J både backar och gupp. Feta däck och en fjädring som gör cykelturer behagliga. Min dröm är att jag också ska kunna cykla och då ska jag köpa mig en nästan likadan cykel. Men först måste jag komma igång med min träning igen.

Fast nu sparar jag pengar till en pool. Nästa sommar ska vi bada. 😁