Söndag

Annonser

Juli är snart över och de som tillhör den del av befolkningen som arbetar, ska snart in i de vardagliga rutinerna igen. Vi andra som lämnat den delen av livet gör det vi har lust med.

Turbo har hittat sin favoritplats och här har hon bra uppsikt över framsidan av trädgården. Vi börjar få allting på plats och nu är även några gardiner uppe.

Om Turbo vill spana på hunden som brukar skälla hos grönsakstanten, kan hon hoppa upp på soffan. Det brukar hon göra nu när den är på plats under fönstret. Men hon skäller aldrig.

Så det är vad vi sysslat med idag och nu har vi även nästan fått klart i biblioteket.

Vi har en plats att göra allt administrativt och våra böcker har ett hem.

I morgon har vi tänkt göra en del inköp. Först ska vi till veterinären och förhoppningsvis få klorna klippta på hundarna. Sedan till Darty och köpa en ny brödrost och tv. Eventuellt beställa ett franskt internet också.

Jag ska på rea och titta på kläder, vilket jag egentligen avskyr. Men nu är det så att jag behöver bh och lite annat. Brukar ju alltid beställa på nätet men storlekar här i Frankrike är inte desamma som i Sverige, så jag måste prova. Jag fasar men det är bara att ta tag i det. Har ju dragit på det hela tiden.