Dags för lite utflykt igen då

Annonser

Vi har ju onsdagar som utlyktsdagar då apan är hemma och lever djävulen i trädgården. Deras alltså och vi har ingen glädje av det. Så idag var det Brico vi skulle till.

Idag var det ju inte Brico depå vi skulle till utan en annan inne i Beziers.

För ovanlighetens skull blev det ner till Villeneuve les Beziers och den Brico som finns där.

Men hade de vad vi ville ha? Nehej, så vi körde därifrån utan att ha pungat ut med en enda peng. När vi så skulle till L’Eclerc för att handla eventuella fillingar så blev det lika billigt där. Fast JR fick ett frispel och körde fel så vi hamnade på A75 där vi vände vid Emaus som har fina grejor men det ville vi inte ha idag.

Efter den lilla extraturen kom vi så till Castorama där JR äntligen kom ut med det vi ville ha. Nytt staket till baksidan.

Sedan körde vi hemåt och nu skulle vi ju till min favoritplats.

Hemåt mot Sherwoodskogarna som JR brukar säga då vi är på väg hemåt.

Nu närmar vi oss mitt paradis och gissa om jag har planer för nästa projekt.

Där har vi dem. Det blev fem Red Robin men vi ska nog ha två till känner vi. Nu är de väldigt hopbundna men känner ändå att två till hade varit perfekt. Så JR har ett uppdrag i morgon bitti. Fast först ska det nya staketet upp och sedan massor av ny jord. Ja, vem har sagt att en pensionär inte har något att göra? Nu blir det nya restriktioner så det gäller att inte köra för långt men vi klarar oss nog precis.