Tji fick vi

Annonser

Meningen var att vi skulle ta vårat tredje vaccin idag och det blev inget med det. De har inget vaccin på vår parmacia förrens den 27:e januari, så vi bokade en tid direkt. Men vi fick med oss avmaskningstabletter till Turbo som har en ovana att äta diverse fågelskit mm. Försöker avmaska henne minst en gång om året då hon börjat bli lite irriterad i baken. Sedan var vi till vår bio-affär och köpte ett alternativ till salt. Vår läkare tycker att vi ska äta mindre salt så vi har följt det rådet och hoppas det ska ge resultat vid nästa provtagning.

En gammal bild från kalla Sverige som jag tog av vårat träd och gjorde ett konstverk av. Jag hade inte kameran med mig på vår runda då det var riktigt grått och tråkigt väder. Bergen var omsvepta av ett tungt grått täcke av moln. Men efter att ha köpt allt vid parmacian så körde vi bort till Super-U och handlade. Jag hade en del jag vill köpa och så var det livsmedel vi behövde. Vår inlagda gurka börjar ta slut så en ny burk fick följa med hem. Vi har hittat i princip allt som vi brukar köpa i Sverige här nere, så vi saknar inte någonting.

Ramlade på ett gammalt foto på min fot och ben innan jag gipsades första gången. Innan dess hade jag endast bandage och fick inte röra foten alls. Jösses vad man gått genom under åren. Vet inte varför jag valde svart gips men kanske var det för att det inte var så roligt. Varje gång de lade om nytt gips fick jag välja färg.

Glad att vara långt borta från det nu. Jag kan röra foten och benet betydligt bättre idag och är så glad att detta milda väder gör att det inte värker. Så där nu kan jag stoppa dessa i historieboken och lämna dem där tills jag blir nostalgisk igen.

Har jag berättat om vår Madame? Nåväl här är hon och tillslut släppte vi henne till en annan ägare i Sverige. Först tänkte vi ta ned henne hit men så insåg vi att hon var lite för stor för byarna här nere. Lite tråkigt men vi hoppas hon har det bra där hon är nu. Vi har ännu inte köpt någon bil utan kör med Mackan än så länge. Vi har ännu inte bestämt hur vi ska göra, men blir det en bil så blir det en betydligt mindre. Men fin var Madame ändå. För att inte tala om min SuvEllen som jag hade i många år. En Wrangler som var en tvådörrars skönhet. Nu hittar jag inte foton på henne men kanske en dag. Annars finns det inlägg sedan tidigare där hon är med.

Okej, när vi kom hem och hade packat in allt vi köpt så ägnade vi en lång stund åt hundarna som var väldigt glada att vi kommit hem igen. Sedan var det dags att ordna lite inköp på internet. Nu har vi förhoppningsvis köpt en ny soffa och två kuddar. Men vi får se om det fungerar denna gång för förra gången gjorde det inte det. Nåväl vi kastar inte ut den gamla soffan innan den nya anlänt. Jag tycker att det är spännande med att köpa på internet. JR tycker inte det.