Lite mer i fas

Annonser

Sådär då är vi kanske lite mer i rätt tid då. Vaknade ett par gånger men somnade om till halv elva. Man ska ju inte vara alltför ambitiös. Det får ta sin tid att hamna rätt i tiden. Nåväl, moln idag och jag tryckte upp jalusierna lite försiktigt. Pjuh, inget regn så skönt. Inga måsten så det var bara att gå ut och se sig omkring. Då finns det alltid saker att ta sig för. Men JR hade bestämt sig för att testa alla vattenkranar och se så de fungerade. Han tar hand om Mackan.

Men Kuma skulle få en borstning allra förs och där fick fåglarna mer material till sina bon. Jag spanade upp i träden och har nu hittat ett bra objekt för H att ta sig an när han dyker upp till hösten. Vi hoppas ju att han gör det. Ett sms har gjort oss hoppningsfulla om att nya soffan ska dyka upp snart. I morgon kanske. Naturligtvis hittade jag något att ta mig för. Först skulle ju vår gröna tunna hem och jag gick bort för att hämta den. Sedan var det dags att greppa min B&D och ansa rabatten här på framsidan. Om man inte klipper ner gräset där blir det till hö längre fram på sommaren. Varken fint eller trevligt då det yr så fort det kommer en vindpust.

Det växer så snabbt nu och nya saker händer varje dag. Igår såg jag en ödla som är den första för i år. Men nu ska det bli lite svalare ett par dagar och kanske sandregn så det tar nog en paus nu. Lite trist tycker jag för nu vill man verkligen ha värme. Har tänkt att göra ett litet experiment och sätta lite solrosfrön i marken på baksidan. Roligt att prova tycker jag. Blir det något så blir det.

Idag blev JR digitaliserad på amelia som är ett nytt datasystem där han har tillgång till alla sina journaler och även kan välja vilka läkare som ska få ta del av dem. Jag har inte fått det men den som väntar får se.

Vi har annat att se fram mot och mycket att planera också. Veckorna går fort och ibland får jag lite panik, men tar ett djupt andetag och så är jag rätt igen. Jag satte mig här på bänken och tog en paus från allt. Blev inte ensam särskilt länge för allihop kom och JR satte sig också en stund. Man ska inte stressa runt.

Så nu seglar vi sakta in i onsdagen och håller tummarna att det händer saker.